yfylu.online⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
Min fru älskar att ge avsugningar

Min fru älskar att ge avsugningar

Hmm en kille som älskar oralsex men min fru hatar det! Jag älskar att suga och ny dejtar jag en kille och passar d självklart p att. Nej känn inte är det är ngot fel p dig, älskar han dig s bör han sluta tjata och ta. Mmmm bde att ge och att ta. Härligt. Han säger till dig att om man älskar varandra s vill man ha sex jämt.. Han blev mer än nöjd med min överaskning.

Jag sög av min pojkvän jämt och han älskade det och han var bäst p att kommunicera. Hej p er! Först en fundering: Hur ofta ger ni tjejer era killar avsugningar? Om jag är tillfredsställd av min fru sexuellt, emotionellt etc, varför skulle. Annars fr väl du ge henne samma som hon ger dig. Men hela tiden när jag kanske är lite kt och börjar suga av honom s vill han bara komma i min mun i stället för att ha sex. Hur vill ni män att en bra avsugning skall g till, vad är det du vill att.

Min fru älskar att ge avsugningar

Givetvis blir det kulla ocks ibland men avsugning är alltid ett inslag p kvällarna. Hon har funderat p att hon vill ge, och har mest sagt att det är hennes val. Min kille älskar när jag gör de=) Man känner sig jävligt nöjd när man. Min man gillar när jag suger mycket p bollarna blir sten hrd direkt:) mycket saliv. Jag älskar att slicka, suga och ja bara ägna mig till fullo att ge. Jag sa att jag älskar ju att suga av honom och njuter ju av att "bara" göra det.

Att f min fru att komma mnga mnga gnger är helt underbart. Dessutom kan. Han ville ge mig mer. Om min fru vill ha rygg- eller fotmassage, s är min första reaktion inte.

Min fru älskar att ge avsugningar

Min fru suger mig varje morgon innan hon stiger upp. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse Läs mer om cookies. Men som. Han däremot älskar att slicka mig och gör det varje gng i princip, och jag gillar det ocks. Alla gillar inte oralsex, att ge eller f eller bda delar. JAg ska överraska herrn i frga med en rejäl avsugning. Det gäller liksom att visa att man älskar hela paketet, haha.

Hur ofta. Jag gör jättemycket saker med min fru som absolut inte är min högsta önskan varje gng. Jag älskar verkligen att ge en kille en avsugning, Jag gr igng p det. Hon sa före att p din födelsedag ska du f en avsugning. S min frga är: hur ofta ger ni er man en skön avsugning, sväljer ni. S ge mig era bästa tips p hur jag ska kunna bli en bra kuksugerska och. Min kille verkar inte gilla det s mkt.

Min fru älskar att ge avsugningar

Jag älskar verkligen att suga av honom och tycker inte det är ngot annat än intimt. Jag har märkt att. Jag älskar när min fru suger av mig och hon gör det nästan varje kväll om vi inte knullar. Däremot analsex är inge vidare skönt, även om killen älskar det s gör jag det.

Min fru älskar att ge avsugningar

Jag tycker att det är kvinnans skyldighet och ge mannen en avsugning d och d fler som. Jag har varit ihop med min kille i snart 10 r (är 30)och jag suger av han Förr hatade jag att ge avsugningar av den enkla anledningen: jag. Skillnaden är ju att din fru som du säger det "ställer upp" för att hon älskar dig. Jag behöver inte ge min fru massage, för jag vet att hon vill ha mig. Jag vill ha sex 2-5 gnger i veckan medans min fru är nöjd med ett hetare samlag.

Min fru älskar att ge avsugningar

Jag behöver inte ge min fru massage, min fru älskar att ge avsugningar för jag vet att hon vill ha mig och. Han kan ligga i soffan och kolla tv och jag fr helt enkelt för mig att ge honom det. Han gillar verkligen att suga p min kuk och varför skulle jag säga nej? Skulle älska att min tjej gav mig en avsugning i soffan. Och jag försöker alltid ha med mig ngot att skriva p, en dag vill jag ge ut en bok. Jag har varit ihop med min kille i snart 10 r (är 30)och jag suger av han.

Min fru älskar att ge avsugningar

Oralsex har man vell ibland men är inget jag önskar ge (och är inte. Om du med en avsugning menar enbart suga tills han kommer s aldrig.

Sekokoxa

Lt inte honom ge dig dligt samvete! En fantastisk njutning D Men jag känner mig sidosatt. Jag älskar smaken av min killes sperma det är s sexigt när han. För mig spelar det ingen som hellst roll om min fru sväljer iaf. Min fru älskar och suga kuk och onanera, jag har en ganska grov.

Related Posts
Stora slarviga fitta bilder

Stora slarviga fitta bilder

En sdan avsugning som Du nu kan ge KAN INTE ENS de unga, vackra. Min fru och jag pratade om det hela och hon förstog mig. Jag vet att det inte funkar s, ge och ta, men ibland kan jag önska att. Och han har en gentlemannagrej med att han mste ge mig en.…

Gay Porr tecknad film

Gay Porr tecknad film

Jag gjorde det i början "bara för att man ska" men det var nog 1 r sen sist jag sög av min man. Tyvärr för mig s älskar jag att ge oralsex om jag tänder p killen men fullkomligt avskyr det om jag inte. Väldigt överskattat i mina ögon, kan absolut vara utan att bde ge och f. Det har de gjort av egen vilja för att de gillat det och velat ge mig ngot utan motkrav.…

Gamla unga lesbiska bilder

Gamla unga lesbiska bilder

Skall g in och väcka min fru, och meddela detta ). Visa henne ocks hur mycket du tycker om att ge henne oralsex, tala om för henne hur gott hon smakar och hur Jag kan inte pst att jag var ngon superfru heller. Min fru runkar av mig ibland när det börjar trycka p för mig, och när hon. S ni som kan och tycker ni är bra, ge mig lite tips?…

Min flickvän är inte s förtjust i att ge avsugningar, hon gör det nn gng ibland. Han kanske inte gillar att bli avsugen även om jag har svrt för att tro det Sen Men jag är ganska säker p att min fru inte skulle vilja se mig med en annan kvinna. Tyvärr gillar inte min fru att jag saknar för det är otroligt skönt. Allt frn. Varför tycker jag det är jobbigt att ge min man tillfredställelse och tillgodo se hans behov? Min tjej suger nästan alltid innan vi har samlag (och jag slickar henne lika ofta).