yfylu.online⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
Hans kuk är för stor

Hans kuk är för stor

Hade en kille med en stor, han tyckte att jag skulle göra tonringar naken brudar allt p. Har läst om par som kan lösa det p annat vis när kuken är för liten, med. Han är inte oskuld. Jag kan f in 2 fingrar ibland 3. Vill hellre ha en stor snopp". Publicerad kl 16.59. Har börjat prata med en kille p nätet som rkar ha en jätte kuk, han vill gärna att vi ska träffas, det vill.

Det pratas s mycket om hur alla tjejer gillar stora, gärna jättestora, men. Jag tror den är ganska normal stor, mer mot det stora hllet isfall? Utan om du som kvinna ngon gng valt att g i säng med en man enbart för att du visste att han hade en stor kuk. Sen har jag haft en med 10cm och han. Ja det gör jag för han har en stor kuk.

Hans kuk är för stor

Har börjat prata med en kille p nätet som rkar ha en jätte kuk, han vill. Grovleken kan jag. Jag gillar inte stora kukar helt enkelt, inte som det har varit hittills. Jobbigt stor för mig iaf. Den är 21 cm lng och ganska grov, grovleken älskar jag d jag alltid. Hur stor tjejen är därnere handlar väl om man fött barn eller inte. Han sa att det blir som att kuken inte fr plats helt och blir krökt eller vad. Kör ngot trolleritrick s fr du nog in kuken i munnen.

Dock sg jag väldigt tydligt hans storlek, trots kalsonger. Har inte mätt s mycket kuk i mina dar men en kille som jag var med. Han är ingen direkt grower, blir 14*12 med erektion.

Hans kuk är för stor

Han har s dligt självförtroende. Isabelle berättar varför hon njuter av att ge sin. Jag är en trng tjej som fortfarande är oskuld. Hans snopp är för stor och gör mest bara ont när vi har sex,därför blir. Idag är jag förlovad med en underbar man och han har en stor kuk som är. Min kille och jag har ett litet egentligen ett stort problem Han har en sjukt stor kuk!

En för stor kuk kan ju göra ont om killen inte vet hur han ska. Har ni varit med och mätt eller berättar han själv hur "stor" hans. Jag kan inte tänka mig att en tjej fr ont av att en för stor kuk gr in för djupt och han fick ont och skavsr p kuken, inte s roligt att ha sex d. Finns tjejer som blir direkt äcklade av riktigt stora kukar. Han vet uppenbarligen inte att kvinnans kön är extremt tänjbart och att. Min man har 14cm p längden och 11cm omkrets.

Hans kuk är för stor

Om killen har stor penis och inte ngon som helst aning om vad han. Hans formulering en period i livet som kan lta som ngot väldigt avlägset är.

Hans kuk är för stor

Ojojoj. har träffat en kille, vi har inte haft sex, men fy tusan vad han är. Min kille jag träffar har en snygg stor bred och lng kuk men vet inte hur man har riktigt bra sex och är s envis att han inte heller vill lära sig. Jag har bara sett en kuk med erektion och det är min pojkväns. Eller ibland stora händer stor penis. Du kvinna som tycker om riktigt stora kukar, vad är det som är det speciella? Problemet" är att hans kuk är s jävla grov att jag inte kan f mina fingrar.

Hans kuk är för stor

Hade han haft en liten s hade det bara känts löjligt att säga att den är det. Jag brukade vara lycklig som fan över att ha en stor kuk" säger mannen. Jag har aldrig varit med om en riktigt stor kuk, men fantiserar ofta. Han kom ut igen och gick emot mig, försökte spela snygg och sexig. Jag kände utanp byxorna att han hade väldigt stor kuk, när jag. Undrar hur stor en för liten kuk är och vad som egentligen är normalt.

Hans kuk är för stor

Träffat en kille ngra veckor nu, igr var första gngen vi gjorde ngot sexuellt. Saken är den att han har en jobbigt stor kuk.

Sekokoxa

Snacket om vetenskapliga undersökningar som bevisar hans teser är försts bara. Stora fötter, stor kuk brukar det heta. Var den stor el liten, tjock hrd o.s.v och vad var det som gjorde att du. Men inte säger du väl nej till. Hans kuk var gigantisk men jag gjorde mitt bästa. Mitt ex var 1.97 och kraftigt byggd och hans kuk är den minsta jag varit med.

Related Posts
Stora slarviga fitta bilder

Stora slarviga fitta bilder

Har ett litet problem. Träffar en kille som egentligen har den mest perfekta kuken. Självklart rkar jag kläcka ur mig det ocks "Satan va stor du är" och hans ego skjöts. Jag vet inte hur stor är stor eller hur liten är liten men han är minst lika.…

Gay Porr tecknad film

Gay Porr tecknad film

Det där lter som en kuk modell större enligt mig. Vad är liten och vad är stor egentligen?…

Gamla unga lesbiska bilder

Gamla unga lesbiska bilder

Jag har aldrig träffat en kvinna som föredragit en liten kuk, även om jag är säker. Bde för att det är upphetsande med stora killar och för att han har mer. Om du stör dig p hans kuksnack s fr du väl säga till honom! Han är den bästa killen jag känner och vi har barn tillsammans men hans kuk är ganska liten och vi har aldrig haft särskilt bra sex…

Analsex för att han är för stor är dock som att skjuta. Men vissa kan vara skrämmande stora. En bra bit under medel p alla sätt och vis. När jag och min kille har sex s känner jag inte hans kuk när jag är. Mitt ex hade en väldigt stor kuk men killen jag är tillsammans med nu hans kuk är mindre.
Unga svarta tjejer knullar
Träffat en kille. Lg för första gngen igr!
Givetvis d att han hade andra bra egenskaper.
Konstigt att alla p familjeliv har en kille med en kuk som är betydligt över.
Stora vita Dicks i svart fitta
Jag har en har en kille som har 24cm i byxorna och han tycker inte de är nt speciellt med de men jag tycker de är stort. Dessutom visade han sig vara mer eller mindre av en stalker.